לימודי תואר שני במדעי המוח | תואר שני בחקר המוח

English שלחו לחבר

מסלול לימודי תואר שני בחקר המוח מעניק הכשרה רב-תחומית מקיפה וכן ניסיון מחקרי מעשי בחקר המוח. המרכז מציע מגוון רחב של מעבדות, המשתמשות בשיטות מחקר מתקדמות ועוסקות הן במדע הבסיסי והן במחקר קליני בתחום מדעי המוח. בוגרי מסלול לימודי תואר שני במדעי המוח יוכלו להשתלב בחוד החנית של המחקר: באקדמיה, בתעשייה ובעולם הקליני.

עקבו אחרינו בפייסבוק

תנאי קבלה ללימודי תואר שני במדעי המוח:

תוכנית תואר שני בחקר המוח פתוחה לסטודנטים מצטיינים בעלי תואר ראשון עם ציון 85 ומעלה בתחומים הבאים:
מדעי המוח, מדעי המחשב, מדעי החיים, פיזיקה, פסיכולוגיה, בלשנות, מתמטיקה, הנדסה (מועמדים בעלי רקע מתחומים אחרים – אנא פנו אלינו להתייעצות).

דרישות התוכנית:

תוכנית תואר שני במדעי המוח כוללת שני מרכיבים עיקריים: השתתפות בקורסים וכתיבת תזה.

משך התוכנית: שנתיים.

הסטודנטים של תואר שני במדעי המוח ייהנו מפטור מלא משכר לימוד ויקבלו מלגות קיום על מנת לאפשר להם להקדיש את מלוא זמנם ללימודים ולמחקר, לצד אפשרות למשרת תרגול.

הנכם מוזמנים ליצור עמנו קשר לפרטים נוספים אודות תואר שני במדעי המוח באמצעות:

מייל: gondabrain.center@biu.ac.il

טלפון: 03-5317755

תוכנית הלימודים במסלול לימודי תואר שני בחקר המוח:

תוכנית הלימודים לתואר שני במדעי המוח מותאמת אישית לכל סטודנטעל בסיס הרקע האקדמי שלו והעניין המדעיהסטודנטים ישלימו  קורסי השלמה בהתאם לרקע האקדמי הספיציפי וכן  קורסי חובה  אשר מתוכם לפחות 4 קורסי ליבה.

קורסי הכנה/השלמה:

תלמידים במסלול לימודי תואר שני בחקר המוח אשר מתחילים את לימודיהם ללא כל הרקע הנדרש יקחו קורסי השלמה במהלך שנת הלימודים הראשונה, בהתאם לרקע האקדמי שלהם:

1. ביולוגיה של התא
  2. נוירופיזיולוגיה תאית
  3. נוירופיזיולוגיה של מערכות
  4. נוירואנטומיה
  5. MATLAB
  6. מתמטיקה
  7. מבוא לפסיכולוגיה קוגניטיבית

קורסי ליבה:

סטודנטים במסלול לימודי תואר שני במדעי המוח נדרשים לקחת לפחות קורס ליבה אחד מתוך כל אחד משלושת תחומי היסוד של מדעי המוח:

קורסי חובה ובחירה:

• פרוייקט זוטא. ביצוע פרוייקט מחקר באחת המעבדות במשך סמסטר אחד.
  • השתתפות בסמינר המחלקתי.
  • קורסי בחירה. בכל שנה ניתנים קורסי בחירה מגוונים על ידי חוקרי המרכז, הנותנים הזדמנות לסטודנטים להעמיק את הידע והמיומנויות שלהם בתחומי מחקר שונים.

כתיבה והגשת עבודת תיזה במסגרת לימודי תואר שני במדעי המוח:

סטודנטים במסלול לימודי תואר שני במדעי המוח יבצעו עבודת מחקר באחת המעבדות המשויכות למרכז לחקר המוח. יש להגיש הצעת מחקר עד תום סמסטר א׳ בשנה השניה ללימודים, ולסיים את התיזה עד סוף השנה השניה.

תהליך ההרשמה למסלול תואר שני במדעי המוח

הרישום ללימודי תואר שני בחקר המוח מתבצע באמצעות טופס מקוון באתר האוניברסיטה.

לאחר הרישום באתר האוניברסיטה, אנא העבירו אלינו את המסמכים הבאים למייל gondabrain.center@biu.ac.il:

1. מכתב בן עמוד אחד המתאר את הסיבות שבגללן בחרת ללמוד במסלול לחקר המוח ואת הציפיות שלך ממסלול זה.
  2. קורות חיים.
  3. רשימת קורסים וציונים מפורטת של תארים קודמים
  4. לפחות שני מכתבי המלצה אקדמיים.

הנכם מוזמנים ליצור עמנו קשר לפרטים נוספים אודות תואר שני במדעי המוח באמצעות

מייל: gondabrain.center@biu.ac.il