תארים מתקדמים

לימודי תואר שני במדעי המוח

מסלול לימודי תואר שני בחקר המוח מעניק הכשרה רב-תחומית מקיפה וכן ניסיון מחקרי מעשי בחקר המוח. המרכז מציע מגוון רחב של מעבדות, המשתמשות בשיטות מחקר מתקדמות ועוסקות הן במדע הבסיסי והן במחקר קליני בתחום מדעי המוח. בוגרי מסלול לימודי תואר שני במדעי המוח יוכלו להשתלב בתעשיית ההייטק והביוטק ובחוד החנית של העולם הקליני והמחקרי. ראו מה עושים בוגרינו.

בנוסף, אנחנו מציעים תכניות ייחודיות לתואר שני MSc:

תואר שני במדעי המוח - מגמת מדעי הנתונים

תכניות בינלאומיות במדעי המוח ומדעי הנתונים בשילוב אוניברסיטאות מחו"ל

מסלול ישיר לדוקטורט במדעי המוח

לימודי תואר שלישי במדעי המוח

מסלול לימודי תואר שלישי במדעי המוח מעניק הכשרה רב-תחומית מקיפה וכן נסיון מחקרי מעשי בחקר המוח. המרכז מציע מגוון רחב של מעבדות, המשתמשות בשיטות מחקר מתקדמות ועוסקות הן במדע הבסיסי והן במחקר קליני בתחום מדעי המוח. בוגרי המסלול לימודי דוקטורט במדעי המוח יוכלו להשתלב בחוד החנית של המחקר: באקדמיה, בתעשייה ובעולם הקליני.

אז למה לי מדעי המוח בבר-אילן עכשיו?

* כי הסטודנטים שלנו נהנים מפטור מלא משכר לימוד וכן ממלגת קיום.

* כי התארים שלנו יוקרתיים ובינלאומיים וכוללים שיתופי פעולה עם אוניברסיטאות בחו"ל.

* כי החוקרים שלנו הם בעלי שם עולמי בחקר המוח.

* כי בוגרינו משתלבים בחברות המובילות את התעשיות עתירות הידע.

* כי אין שני ליחס האישי ולאווירה המשפחתית אצלנו

עקבו אחרינו בפייסבוק